Winkelkar

Bel ons nu: 0498.59.93.90

Gratis verzending in België en Nederland tot 75km

Droomtafel, Peelsestraat 28 – 2380 Ravels

Frame

Welke frames worden gebruikt?

Stevige tafelframes van lokale ambacht

Door meer dan 30 jaar ervaring in de meubelsector gebruikt Droomtafel voor haar tafels een frame als onderstel. Een frame is veel solider dan de losse tafelpoten die op het internet circuleren. Je hebt de keuze tussen een midden- of volledig frame.

Alle frames zijn gemetalliseerd (verzinkingsprocedure tegen roestvorming) en afgewerkt in structuur poederlak voor een sterkere hechting. Standaard verkrijgbaar in zwart, wit en grijs met reguliere levertijden. Andere kleuren mogelijk bij bestelling, maar met mogelijk langere levertijden.

De frames worden lokaal en ambachtelijk vervaardigd. Gewoon topklasse.

Hoogtes en soorten frames

De standaard hoogte van de tafels, afgewerkt met blad, is 78cm. Naargelang welk blad je kiest, passen wij het frame aan.
Wil je hoger of lager? Geen probleem.

Voor de outdoor tafels gebruikt Droomtafel een volledig frame omdat er losse planken gebruikt worden die rondom bevestigd moeten worden.

Voor de indoor tafels, met een Rubberwood- of Eiken blad kan je kiezen tussen een midden frame of volledig frame.

Van zwevend blad tot afwerking

Bij het midden frame zijn de zij- travers naar het midden gebracht met als voordeel dat je aan de zijkanten geen travers ziet waardoor je blad precies zwevende is. Als je armstoelen gebruikt dan kunnen deze steeds onder het tafelblad, zonder je vingers pijn te doen.

Indien je zelf een ontwerp of andere wens hebt voor het onderstel, laat het me weten en ik maak een gepersonaliseerde prijsofferte.

Bekijk onze tafels

Gratis verzending

In België en Nederland tot 75km

Op maat gemaakt

Met 100% tevredenheidsgarantie

Lokale ambacht

Rechtstreeks van de producent

100% veilig afrekenen

Met alle bekende betaalmethoden

© Droomtafel - Met 🧡 gemaakt door Revaio