Winkelkar

Bel ons nu: 0498.59.93.90

Gratis verzending in België en Nederland tot 75km

Droomtafel, Peelsestraat 28 – 2380 Ravels

Outdoor tafels

Voorzien van vochtbestendig en slijtvast hout.

Padoek tafels

Voor de Outdoor tafels werkt Droomtafel met Padoek, dit hout is vochtbestendig en kan tegen een stootje. Door het slijtvaste karakter wordt Padoek vaak gebruikt voor vloeren. Padoek is een houtsoort die zeer snel vergrijsd.

Voor de Outdoor tafels gebruiken we het volledige frame. Geschaafd zijn de Padoek planken 22mm dik en hebben ze een maximumlengte van 3250mm.

Bescherming outdoor tafels

Padoek kan gekleurd worden met Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector, maar zal doorheen de tijd en onder invloed van UV-straling en weersomstandigheden verkleuren. Wil je een kleurnuance aanbrengen dan kan dat, maar dan moet je rekening houden met bovenstaande.

Een tuintafel die in een pool house staat of onder een overdekt terras zal haar kleur beter behouden en heeft een beschermlaag door de Rubio monocoat, zodat je geen schrik moet hebben als er al eens een glas of mop mayonaise op de tafel beland.

Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector

Het is belangrijk om je buitenhout te behandelen tegen de verschillende weersinvloeden. Daar kan Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector jou mee helpen. De Hybrid Wood Protector is de ultieme houtbescherming voor jouw houten tuintafel! Onze houtolie voor buiten beschermt en kleurt alle buitenhout in 1 enkele laag. 

De houtolie beschermt vrijwel alle houtsoorten. De eenvoudige toepassing en onderhoud maken van deze olie een uiterst gebruiksvriendelijk product!

Bekijk onze tafels

Gratis verzending

In België en Nederland tot 75km

Op maat gemaakt

Met 100% tevredenheidsgarantie

Lokale ambacht

Rechtstreeks van de producent

100% veilig afrekenen

Met alle bekende betaalmethoden

© Droomtafel - Met 🧡 gemaakt door Revaio