Winkelkar

Bel ons nu: 0498.59.93.90

Gratis verzending in België en Nederland tot 75km

Droomtafel, Peelsestraat 28 – 2380 Ravels

Bescherming

Oerdegelijke tafels van lokale ambacht

Tafels geschikt voor dagelijks gebruik

Hout verdient een bescherming, zeker als men het dagelijks gebruikt. Het is ook aan te raden om een kleur te plaatsen op een houten tafelblad, daardoor gaat men het natuurlijk verkleuren van het hout minder zien. Zie filmpje.

Rubio Monocoat Oil Plus 2C

De Rubio Monocoat Oil Plus 2c is al jaren een van de meest veelzijdige houtoliën op de markt. De olie wordt aangebracht op vloeren, meubels, trappen, etc. Het is ook geschikt voor werkbladen en andere oppervlakken die met voedsel in contact komen.

Eurofins, een officieel onafhankelijk testinstituut, verklaart dat Rubio Monocoat Oil Plus 2c in overeenstemming is met EG nr. 1935/2004 waardoor de olie “ Fit for Food” is.

Dit betekent dat snijplanken, keukenwerkbladen en tafelbladen behandeld mogen worden met Rubio Monocoat Oil Plus 2c .

Rubio Monocoat Oil Plus 2c is ook EcoConcious. Het is een hoogwaardige en milieuvriendelijke houtbescherming. De olie bevat 0% VOC en is, niet onbelangrijk, 100% Belgisch.

Droomtafel werkt  met Rubio Monocoat Oil Plus 2C voor de kleuring en bescherming.

De olie heeft een moleculaire werking  met het hout waardoor deze zeer kleur-en slijtvast is. Rubio Monocoat Oil Plus 2 C is Fit for Food dus je kan de kids onbezorgd hun boterhammetjes laten opeten aan tafel.

Er zijn meer dan 40 kleuren beschikbaar.

Je kan voor een extra beschermings laag kiezen, de Invisible Protector van Rubio.

Rubio Invisible Protector

Het is een beschermingsproduct dat de natuurlijke look van het hout behoudt, gebaseerd op een hoogwaardige plantaardige emulsie. Het originele oppervlak krijgt een duurzame bescherming met een onzichtbare afwerking. Rubio Invisible Protector behoudt de natuurlijke look en feel.

Het wordt in 3 lagen aangebracht.

Op onze eiken eettafel, waar wij en de familie aan eten en leven, heb ik eerst Rubio Monocoat Oil 2C gebruikt en daarna Invisible Protector aangebracht. Na een jaar gebruik is de tafel nog steeds prachtig en voelt het aan alsof er geen bescherming op zit.

Bekijk onze tafels

Gratis verzending

In België en Nederland tot 75km

Op maat gemaakt

Met 100% tevredenheidsgarantie

Lokale ambacht

Rechtstreeks van de producent

100% veilig afrekenen

Met alle bekende betaalmethoden

© Droomtafel - Met 🧡 gemaakt door Revaio